De VDP group bestaat sinds 2008. Eigenaar Jancor van der Post werkte van 1983 tot 1997 in een zestal reclamebureau’s, waarna hij een eigen bureau begonnen is onder de naam VDP communicatie design. Dit eenmansbedrijf is in 2008 overgegaan in VDP group vof, waarin naast grafische vormgeving en websites, webwinkels, characterontwikkeling en video-produkties werden toegevoegd aan het dienstenpakket. 

De  VDP group faciliteert en ondersteunt o.a. het platform Alles-Over-Hondentrimmen waarvoor een webportaal, webshop en online-videotheek is ontwikkeld. Alle communicatie van huisstijl tot advertising & webvertising wordt door VDP group gerealiseerd.

visie en missie

het team

De VDP group vof heeft ruim 32 jaar expertise in huis op het gebied van reklame en vormgeving. Met deze kennis en ervaring plus een gedreven werkinstelling willen we voor klanten het maximaal haalbare realiseren.

VDP group vof heeft 4 vaste medewerkers die het management vormen. Ieder project heeft specialisten nodig. De basis wordt uitgezet in eigen huis en inhoudelijk uitgewerkt in eigen huis of met specialisten die wij inhuren. Het projectteam kan zo uitlopen tot 5 of 6 medewerkers. Ieder project krijgt op deze wijze haar eigen unieke identiteit.