EEN WEEK LANG CHICA EN CHICA…

vrijdag 25 juli

Deze week elke dag bij het water geweest ivm de hoge temperatuur. Lekker gebadderd. Chica (A’dam) rende een paar keer zo enthousiast het water in dat ze wel moest zwemmen. Verder zijn ze overal mee bezig. Gister liep er een pup met een meerkoetvoetje in zijn bek rond, jakkie.

Ook de boten liggen er weer. Op eentje zit ook een teckel, daar hebben we gister kennis meegemaakt.

Verder kwamen er 4 border collies en een tervuerense herder aan tegelijk. Chica A. schrok zich rot en peerde m naar het water, daarna erbij gehaald in de groep en na een tijdje begon ze alweer te spelen met de andere Chica.

Vanmorgen zijn we 2 kleine hondjes tegengekomen in Zoelen, dat vond Chica A. juist weer leuk.

Vanmiddag met de 2 Chica’s naar de markt in Passewaay gefietst om wat boodschappen te doen. Chica A. vindt kinderen en mensen dus erg leuk, onze Chica heb ik er maar steeds bijgezet, want haar boeide het allemaal niet zo. Chica A. luistert nu ook naar het teken van de duim, naam, en geitenkaasje….

Gisteravond heb ik een spel van Nina Ottenson uitgeprobeerd met de puppen. Schuifjes iets opengezet en dat ging goed!

chica W ziet oma zwemmen, een beetje te ver!

22juli-omagaatvoormijtever

23juli_lekkerscharrelenaandewaterkant

 

2 gedachten over “EEN WEEK LANG CHICA EN CHICA…”

  1. Wat een heerlijke wijffies, die Chica’s. En leuk om zo op de hoogte te zijn. Goed dat Chica A. van allerlei ontmoetingen heeft, Ik ga haar maandag voor het eerst zien, benieuwd wat ze van onze portugese chica Nina gaat vinden….
    Liefs uit de bommelerwaard voor Chica A.

  2. Ha Ingrid en Jancor,

    Zo leuk om te lezen en de foto’s te zien… Wij missen onze Chica enorm! Zijn nu wel nieuwsgierig wat het teken van de duim en geitenkaasje betekent..

    Lieve groet uit de Provence

Reacties zijn gesloten.