MA BICHE 9-7-2003–5-1-2018

Afgelopen vrijdagmiddag hebben we Ma Biche in laten slapen.
Zoveel hebben we van haar gehouden, ze was altijd zo makkelijk en lief.
De laatste jaren ging het minder, maar wist ze ons tijdens de wandeling altijd weer te vinden, ondanks dat ze niet meer goed zag en hoorde.
Dat ging al niet meer goed vanaf de zomer.
Bijna was ze tot twee keer verdronken, een keer gered door Chica, en de tweede keer zagen we het net op tijd.
Geen levensvreugde meer, geen toekomst, zo moeilijk om een tijdstip te bepalen, wanneer laat je je maatje gaan.
Onze allerliefste Ma Biche, we zullen je nooit vergeten

Mabiche-overleden

REGIO CLUBMATCH BEUSICHEM

Gisteren heeft Lotte haar eerste kwalificatie gehaald op de regioclubmatch. Ze kreeg een tweede plaats met een uitmuntend. Super gedaan!
Er werd best streng gekeurd, in dezelfde klasse werden ook nog 3 goedjes en 2 x zeer goed gegeven.

lotte-2e

LOTTE HEEFT HAAR ZWEMDIPLOMA

Gister met Lotte naar Leuth geweest. Daar werd de schotvastheidstest en de watertest afgenomen. Dit wordt door de ntc georganiseerd. Lotte mocht als eerste en het ging goed. Ook alle andere deelnemers zijn geslaagd. Het was weer gezellig en leuk om nieuwe mensen en ook bekenden te zien.

2017-06-24 19.53.40

 

AVONTUUR VAN MA BICHE

Vanmorgen zoals gewoonlijk liepen we bij de Waal de teckels uit te laten. Jancor houdt Ma Biche in de gaten, want die mag nu echt niet zoek raken. Ze gaat ook nu stukken aangelijnd omdat ze verdwijnt in het hele hoge gras.

In ene was ze foetsie, en dus ook niet doorgelopen naar het volgende strandje. Zoeken, zoeken, maar ja, ze is doof, dus je kan roepen, maar dat schiet niet op. Toen hoorden we Chica blaffen, een raar blafje, in ieder geval geen jachtblafje of een felle blaf omdat er een kat in de boom zit of i.d. Jancor zoeken naar Chica, die zat bij een overhangende wilg aan de waterkant. Ma Biche zat daar in een soort van gat, ze kon er niet uit komen, ze zat vastgeklemd door een worteltak. Arme Biche, zonder Chica hadden we haar niet snel kunnen vinden. Gelukkig is het goed afgelopen.